Razvod Goce Tržan: Ko je drolja, a ko ološ?

Ne, ova fotografija nije iz emisije "Žene" sa TV Prve. Nije čak ni Gocina post-razvodna. To je ona u rijalitiju "Survivor" koji se, takođe, emitovao na TV Prvoj. Nekako je i logično da je upravo toj medijskoj kući i "otvorila dušu", kao što je Nataša Bekvalac "ekskluzivno pravo" za to dala TV Pinku. A blato... Pa, blato je nekako teško sprati, kad postane bitnije od pesme.

- Na početku ove naše priče Ivan i ja smo rekli: Samo da ne postanemo kao Nataša I Dača. A postali smo, ali ne mojom zaslugom! - počela je Goca Tržan svoju ispovest u emisije "Žene", a onda se i ponovo izvinila svojoj koleginici Nataši Bekvalac, jer kaže, kada je kritikovala nije znala kako to izgleda kada te “mediji čereče”.

Goca je, takođe, rekla da su novinari i mediji zapravo ti koji su delom krivi za sav užas kroz koji je prošla, jer su iskoristili njenog supruga koji je neiskusan u igri sa medijima. To što je njen suprug prvi progovorio o razvodu je ono osnovno što mu i zamera.

- Naravno da mi ne treba marketing takve vrste. Da javno govorim o svom razvodu. Ja nisam ni dala ni jedan intervju, jesam jedan… - u konfuziji je bila Goca rekavši da sve što joj treba je da "bude sa svojim detetom".

A problemi u kući Tržanove i Marinkovića počeli su ovako...

- Sve je počelo i pre "Survivora", imali smo probleme i ranije. Ja sam Ivanu rekla: da li ti odgovaram ovakva kakva jesam, jer nećeš uspeti da me promeniš, jer ti meni odgovaraš. Ali, bilo je problema, svađa i on je mnogo puta pomenuo razvod. Ja sam mu rekla da ne licitira sa nečim što ne misli... Jer, jednog dana ću i ja reći: sada je stvarno dosta. ja sam se samo iz ljubavi udala, a ne iz interesa.

Sve počinje da postaje skoro pa "dramatično" kada Maja Volk uzima gitaru. Otpevala je pesmu o kraju jedne ljubavi, Goca je bila na ivici suza. Suzdržala se. Ipak, setimo se, Goca je oduvek želela da upiše glumu na Fakultetu dramskih umetnosti.

U nastavku je pričala o tome kako nije čitala novinske članke o sebi, jer je to sve previše pogađa, kako se ne sladi tuđom nesrećom, kako nikada nije rekla ništa ružno o svom suprugu, za razliku od njega koji od nje pravi drolju i ološ, piše "Blic Puls".

- Godinama se osećam nevoljeno, i tražim krivicu samo u sebi. Nije prevara najgora izdaja na svetu. Oprostila bih fizičku prevaru – rekla je Goca, a onda nastavila, skoro u stihovima, koje možete pročitati gore.

Pogledajte još