Copyright na Top Hillu

Copyright čine Sam Holt i Gavin ‘Face’ Mills, britanski DJ i producentski duo. Svoju karijeru započeli su na underground sceni Londona. Upoznali su se posredstvom zajedničnog prijatelja sredinom devedesetih i združili u želji da rade na muzici koju obojica vole.

Gav je već iza sebe imao uspešnu karijeru u haus muzici i londonskoj garažnoj produkciji, dok je Sam već semplovao nekoliko zaraznih i odličnih traka koje su mu donijele veliki uspeh i mogućnost da putuje i nastupa na gotovo svim kontinentima. Portugal, Holandija, Španija, Švajcarska, Kina, Singapur, Indija, Tajland, Nemačka, Brazil samo su neke od zemalja u kojima je ovaj duo nastupao.

Kao nagrada za godine napornog rada došao je poziv za status rezidenata u čuvenom "Pacha" klubu na Ibici. Tokom protekle godine Copyright je bio jedan od headlinera Defected In The House večeri na iTunes Festivalu u londonskom legendarnom Roundhouse, rame uz rame sa velikanima elektronskog zvuka Underworld- om. Njihov neverovatno pozitivan i ritmičan set okupio je na hiljade fanova haus zvuka, što se retko pamti u istoriji ovog festivala.

Ulaznice za nastup DJ dua Copyright moći će da se kupe po ceni od 10 eura. Više informacija i rezervacije mogu se dobiti putem telefona 067 47 88 88, kao i putem mejla info@tophill.me.

Pogledajte još