Nataša i Ćazim slikani zajedno!

0

Slika govori više od 1000 reči – pop pevačica Nataša Bekvalac (31) i albanski biznismen Ćazim Osmani Feliks (51) više ne moraju da kriju svoju vezu jer ih je paparaco lista Press uslikao na njegovoj luksuznoj jahti u Poreču!

Novopečeni par je pre nekoliko dana izašao na palubu oko 11 sati ujutru da popije prvu jutarnju kafu, što je objektiv fotoreportera zabeležio.

Početak romanse između naše pop pevačice i vođe klana Osmani podigla je pompu u svim medijima u regionu naročito u Srbiji i Albaniji, a svaki javni korak Nataše i Ćazima mnogi paparaci trude se da uslikaju. To je za rukom pošlo jedino fotografu Press-a, koji ih je snimio dok su uživali na „Megalodonu„, u delu koji je bio okrenut pešačkoj zoni. Oni su uz prve zrake sunca pričali i smejali se, a posle prve kafe doručkovali u društvu Natašine prijateljice.

Iako je pevačica nosila ogromne sunčane naočare pokušavajući da sakrije svoj identitet, tetovaža na njenoj ruci, početno slovo imena bivšeg muža Danila Ikodinovića i prepoznatljiv prsten jasno otkrivaju da je reč o Nataši.

Izvor: Press

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.