Madona o svom filmu

0

VENECIJA, 1. septembra 2011. (Beta-AP) – Američka pop zvezda Madona ocenila je da će uspeh Oskarom nagradjenog filma "Kraljev govor" doprineti boljem prijemu njenog filma "W.E.", koji je na programu ovogodišnje Mostre.

VENECIJA, 1. septembra 2011. (Beta-AP) – Američka pop zvezda Madona ocenila je da će uspeh Oskarom nagradjenog filma „Kraljev govor“ doprineti boljem prijemu njenog filma „W.E.“, koji je na programu ovogodišnje Mostre.

Drugi film u kojem je Madona u ulozi rediteljke govori o Amerikanki Volis Simpson zbog koje je britanski kralj Edvard Šesnaesti 1936. abdicirao sa prestola. Film će premijerno biti prikazan u četvrtak, van takmičarske selekcije.

Madona je kazala da se njen film i „Kraljev govor“ bave istim istorijskim periodom, iz različitih tački gledišta. Rekla je i da se identifikuje sa Volis Simpson pošto, kako je kazala, slava slavne ličnosti često svodi na „isečke iz njihovih izjava“. Pevačica je kazala da su je obojica bivših muževa, režiseri Šon Pen i Gaj Riči, podržala u naporima da snimi film o Volis Simpson.

..

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.