Hit u svetu mode: Manekenka dvojnica Džastina Bibera!

Svet mode u poslednje vreme bruji o androgenim modelima, među kojima se najviše ističu Andrej Pejić i Lea T.. Očekivano, kontekst u koji se smeštaju ovi modeli, koji "nisu baš ni momci, a ni devojke", u zavisnosti od širine pogleda, jeste i pozitivan i negativan. Međutim, pokazalo se, da su možda one/oni baš ono što modnom tržištu sada treba. Jer, realno, sve to i jeste zarad tržišta.

U ovu grupu odnedavno je svrstana i nemačka manekenka, dvojnica Džastina Bibera - Korina Ingenlojf (Corinna Ingenleuf), najsvežije lice u svetu mode koje je nedavno "otkriveno" u Hamburgu na blogu njene prijateljice.

(old_image)

Mada je njena prijateljica - studentkinja mode i, takođe, model agencije "Ford" - Korinu na svom blogu predstavila kao devojku koja će "pokrenuti talas manekenki sa kratkom smeđom kosom", prvi utisak svih iz sveta mode je da je ona zapravo "ženski dvojnik popularnog tinejdž pop idola Džastina Bibera". Sličnost se ne može osporiti, zar ne?

(old_image)

- Osim što podseća na san tinejdžera (Džastina Bibera, prim.aut.), androgena privlačnost Ingenlojfove je veoma u trendu u modi ovog trenutka. Njen prelepi dečački izgled omogućiće joj da igra igru "promenljivog pola" poput Andreja Pejića (mada ne baš poput njega, s obzirom da su ženski modeli mnogo bolje plaćeni). U isto vreme u njoj postoji neverovatna, ženska mekoća - ukratko je ono što pišu modni blogeri širom sveta koje je Korina očigledno osvojila svojom neobičnom kombinacijom dečaštva i nežnosti.

(old_image)

Korina je već bukirala angažman za brend "Pringle of Scotland", koji je proslavila kampanja sa sjajnom glumicom Tildom Svinton (kratki film Rajana Mekginlija za ovaj brend pogledajte OVDE). Bez sumnje, Tilda je svojom androgenom, vanzemaljskom privlačnošću "postavila zadatak" mladoj Korin.

Priča se da je Korin potpisala za agenciju "Elite Paris", što znači da ćemo se na njenim "dečačkim šarmom" uskoro sretati svuda.

Da li po tvom mišljenu Korin liči na Džastina Bibera?
Ili je sve to magija fotografa i trik da se privuče pažnja kako bi se kreirala jedna nova zvezda?
Šta misliš o trendu androgenih modela?

Pogledajte još