Moda u korist prostitucije

U našoj zemlji se uveliko razvija nov lanac VIP prostituisanja koji se krije iza modne agencije u vlasništvu poznate srpske voditeljke i manekenke, navodi "Press".

Prema saznanjima "Pressa", reč je o starleti koja je nedavno otvorila modnu agenciju. Naši dobro upućeni izvori tvrde da ovoj voditeljki agencija služi samo kao paravan za prostituciju, dok joj „leđa čuva" neki dobrostojeći stranac.

Atraktivna brineta sa svojim devojkama iz agencije provela je prošle nedelje produženi vikend u Hrvatskoj. Viđane su u društvu dva biznismena od kojih je jedan hrvatski. Pula, Rovinj...

(old_image)

- Ta starleta odvela je u četvrtak devojke u Hrvatsku, gde su bile do nedelje uveče. Boravile su u Puli i Rovinju, a sve vreme su bile u društvu jednog poznatog hrvatskog biznismena i nekog njegovog prijatelja. Bez obzira na to, nisu se skrivale od očiju javnosti. Viđane su na ručkovima i večerama u najelitnijim i najprometnijim restoranima i hotelima - priča izvor "Pressa".

Jedna od njih je Beograđanka čije je ime i prezime poznato redakciji, koja je bila vrlo poznata u krugovima crnogorskih narko-kriminalaca.

- Ta devojka je sve samo ne manekenka, tako da je dovoljno što je ona viđena sa ovom kod koje navodno radi i sve je jasno... Dobro se zna da je ta modna agencija paravan za prostituciju - pričaju naši dobro upućeni izvori.

Dotična devojka prvo se zabavljala sa jednim narko-bosom, a zatim, kako to i biva, postala jedna od konkubina u tim krugovima.

(old_image)

- Ona je svako veče boravila u njegovim kafićima ili restoranima. Redovno je odlazila u Kinu, gde je išla po robu za butik u centru Beograda koji joj je on kupio. Sa njim je inače i svake godine letovala u crnogorskom hotelu „Splendid". Otud i njeno prijateljstvo sa poznatim ličnostima - priča naš izvor.

Stan za "ljubav"

Vlasnica ove modne agencije, s druge strane, prostitucijom je počela da se bavi sa 16 godina. "Potekla" je iz takozvane "Silikonske doline", ulice sa puno kafića u kojima se u Beogradu okupljaju poznati i gde se, kako je Press već pisao, regrutuju elitne eskort dame.

Javna je tajna i da joj je do pre nekoliko godina glavni sponzor bio poznati srpski biznismen koji je nazivan kolekcionarom žena. On joj je naime u "Yu Biznis centru" plaćao stan čija je mesečna kirija u to vreme iznosila oko 1.000 evra.

Šta mislite o kome se radi? Da li je ovo istina?

Izvor: Press

Pogledajte još