Pižon: Zasluženo smo pobedili!

"Celu utakmicu smo igrali veoma dobro, posebno u prvom poluvremenu, kada smo snažno napadali i propustili da realizujemo više povoljnih prilika", rekao je Petrović.

Selektor reprezentacije Srbije kaže da su njegovi izabranici žarko želeli pobedu u Dablinu, zbog čega ni u jednom renutku nisu pomišljali da čuvaju bod.

"Zaista smo želeli da postignemo taj gol i na kraju smo uspeli. Mislim da smo na osnovu prikazane igre zaslužili pobedu"
, rekao je Petrović i dodao da su Irci uprkos našoj dobroj igri mogli da ostanu neporaženi, jer su imali nekoliko šansi.

POGLEDAJ VIDEO: Srbija pobedila golom Pantelića

Selektor irskog tima Najdžel Vortington posle meča je bio veoma utučen, jer su šanse njegovog tima da osvoji drugo mesto sada svedene na minimum.

"Surovo je izgubiti utakmicu na ovaj način, a poraz je posebno teško pao jednom od naših najboljih fudbalera Stivu Dejvisu, koji je napravio početničku grešku, ali takve stvari su deo fudbala
", rekao je Vortingtom.

On je dodao da je ovaj poraz Irskoj iskomplikovao situaciju, ali je nije ostavio bez ikakvih šansi, jer je i Slovenija izgubila od Estonije.

"Zahvaljujući tom rezultatu, i dalje imamo pravo da se nadamo da ćemo u poslednje tri utakmice uspeti da ostvarimo ono što sada deluje veoma teško
", rekao je Vortington.

FoNet

Pogledajte još