Napadač sa Bir festa pokazao nož policiji

0

Ljubomir Trifunović (19) iz Beograda, koji se tereti za pokušaj ubistva devet posetilaca Bir festa 20. avgusta, istražnim organima je pokazao mesto gde je bacio nož. Njemu je istražni sudija posle saslušanja odredio pritvor.

U pritvoru su i njegova dvojica drugova sa Zvezdare – Aleksandar Radović (21) i Jovan Jeremić (21), osumnjičeni za učestvovanje u tuči koja je prethodila krvavom piru.

Više tužilaštvo je juče podnelo zahtev za sprovođenje istrage. Kako „Blic“ saznaje prvoosumnjičeni Trifunović se branio ćutanjem. Osumnjičeni su privedeni u sredu posle opsežne istrage beogradske policije.

Prvobitne izjave povređenih bile su konfuzne i kontradiktorne, pa je posle oporavka policija ponovo razgovarala sa njima. Saslušani su i posetioci koji su bili u blizini mesta, između dva štanda gde je izbila tuča koja je prethodila ubadanju nožem, kao i radnici koji su obezbeđivali manifestaciju.

Jedan od radnika obezbeđenja, kako je “Blic“ pisao, manijaka sa nožem je pustio da ode, jer mu se ovaj požalio da je napadnut. Policiji od pomoći nisu bili ni snimci sa tri sigurnosne kamere Bir festa.
Ipak, operativnim radom se došlo do saznanja da je i jedan od napadačevih drugova povređen u tuči.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.