Tom Novi u silikonskoj dolini

- Obožavam Beograd, svaki put kada dođem, ludo se provedem. Ovu ulicu zovu silikonska dolina, je l’ tako? Pa, jasno mi je zbog čega. Ipak, nisam sreo mnogo lepih žena, mora da su kod kuće večeras. Probao sam razne specijalitete Srbije. Poslednji put kad sam bio išao sam na ćevape tu dole, niz ulicu. I sada sam ih jeo, fantastični su. Ovde je hrana tako originalna, ali baš začinjena - kaže poznati di-džej.

Naravno, pored srpske kuhinje, morao je da okusi i našu poznatu rakiju, a ona ga je umalo koštala glave.
- Uh, pili smo i vaše piće, kako beše, rakija? Mislim da mi je ovo bio najgori mamurluk u životu, celog dana me je bolela glava. Pili smo neku koja nije brendirana, iz nekih šuma u Srbiji, providna flaša. Jaka šljivovica kao grom me je udarila. Probali smo i neke voćne, ali najviše šljivovice smo pili - rekao je Tom kroz osmeh.

U Beogradu je prvi put bio pre rata i dopada mu se kako je grad napredovao od tada. Nažalost, neće dugo ostati.
- Poslednji put sam bio ovde pre rata. Ne mogu da verujem koliko se stvari sada ovde događa, koliko je napredovao grad i ljudi. Divno je vreme, atmosfera je fantastična, sve mi se dopada. Mislim da je Beograd najzanimljivi grad u Evropi, definitivno. Žao mi je samo što tako kratko ostajem, voleo bih da ostajem duže. Čim popijemo ovo piće, idem da sviram i onda ujutro pravac kući, malo kasnijim letom da bih napravio još jednu žurku posle Foam festa - kaže Tom Novi.

Pošto je zadovoljio apetite, Novi je otišao u Arenu. Treći po redu "Amstel Belgrade Foam Fest" završen je u nedelju oko osam časova ujutro. Prema rečima organizatora, više od 17.000 ljudi uživalo je celih 12 časova u sjajnom muzičko-scenskom spektaklu u Beogradskoj areni.

Pogledajte i galerije Nadlanu:

Belgrade Foam Fest Foto

Foam Fest Foto

Tom Novy @ Foam Fest

Pogledajte još