Maksimalna koncentracija u meču sa Faranima

"Trener je u utakmicama poput ove najbitniji jer treba da održi maksimalnu koncentraciju igrača. Farani su imali nekoliko šansi protiv Italijana da izjednače", kazao je Petrović.

Selektor "Orlova" je istakao da igrači imaju veliku želju za pobedom koja bi ih približila baražu za Evropsko prvenstvo.

"Kod svih nas se vidi želja da pobedimo u svakoj utakmici i da Srbiju reprezentujemo na što bolji način", rekao je Petrović i dodao da će umesto suspendovanog Slobodana Rajkovića igrati Milan Biševac.

Kapiten reprezentacije Dejan Stanković rekao je da preostale tri utakmice u kvalifikacijama predstavljaju "svojevrsna tri finala" jer odlučuju o tome da li će se Srbija kvalifikovati na Evropsko
prvenstvo.

"Moramo biti stalno koncentrisani protiv Farana. Italijani čim su se malo opustili mogli su da prime gol. Ovakve utakmice su najteže za igranje. Ako ne damo gol u prvih 15-20 minuta igre ne treba da gubimo glavu jer ćemo ga kasnije sigurno dati"
, kazao je Stanković koji će protiv Farskih Ostrva odigrati 100. utakmicu za Srbiju.

Srbija trenutno deli drugo mesto sa Slovenijom u Grupi C kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa 11 bodova, s tim što "Orlovi" imaju utakmicu manje.

Prva je Italija koja ima 19 bodova.

Beta

Pogledajte još