Nataši Bekvalac pretili zbog Ćazima

0

Ume ta čaršija da bude nemilosrdna i puna mržnje prema poznatim ličnostima. Posle nekoliko nedelja ćutanja, Nataša Bekvalac konačno je progovorila o svojoj vezi s kontroverznim albanskim biznismenom Ćazimom Osmanlijem Feliksom. Ali nije želela da odgovori, sa da ili ne, na pitanje, da li je u ljubavnoj vezi s Ćazimom.

Nataša kaže da se s Ćazimom upoznala na letovanju, gde se divno provela, ali da je doživela šok po povratku u Srbiju, jer nije očekivala da će se susresti sa tolikom mržnjom i medijskim linčem.

Šokirala sam se kada je pre 10 dana odjeknula vest da sam u vezi sa čovekom koga sam tek upoznala na božanstvenom odmoru, a koji su mi priredili prijatelji. Krenuo je medijski linč, a ja nisam znala gde sam pogrešila. Doživljavala sam najgore trenutke u životu. Imala sam utisak da je ka meni upućeno toliko mržnje, a da me niko me nije upitao ono osnovno: „Šta je istina?“ Dobro znajući da je u istini najveća moć odlučila sam da sačekam. Dobijala sam pozive pune mržnje, ružnih reči i pretnji, koje su me terale na suze i na povraćanje. Nisam mogla da verujem koliko su neki ljudi sposobni da mrze. Nisam poslušala ni mamu, ni tatu, ni prijatelje, ni poslovne saradnike, samo istinu u sebi – kaže Nataša Bekvalac za “Blic”.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.