Raduljica potpisao za Partizan

"Srećan sam što je konačno sve završeno i što mogu da počnem sa treninzima. Spreman sam i jedva čekam prve utakmice. Nadam se da se povrede više neće ponavljati...Svi koji me poznaju, znaju kakav odnos imam prema pravim vrednostima, zato sam i izabrao Partizan, klub za koji se vrlo dobro zna kakav sistem gaji i koje vrednosti ističe", rekao je Raduljica.

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić rekao je da je taj klub želeo uvek da ima dominantne centre, kao i da je dovođenjem Raduljice beogradski tim dobio jednu od najboljih centarskih linija u
Evropi.

"Cilj Partizana je uvek bio da ima dominantne centre. Dolaskom Raduljice smo stvarno napravili jednu upečatljivu centarsku liniju, koja je po mom mišljenju jedna od najboljih u Evropi. (Raško)
Katić, (Nikola) Peković i Raduljica su stvarno centri koje bi svaki klub poželeo. Bićemo ozbiljan protivnik svakoj ekipi u našoj grupi"
, rekao je Todorić.

Raduljica je karijeru počeo u FMP-u iz Železnika, gde je stekao ime i reprezentativni status. Prošle godine je otišao u Efes, ali je sezonu završio na pozajmici u nemačkoj Albi. Sa seniorskom reprezentacijom osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, a ove godine je odustao od nacionalnog tima zbog povrede.

U Partizan su u ovom prelaznom roku došli još i Ejsi Lo, Marko Čakarević, Danilo Anđušić i Nenad Miljenović.

Beta

Pogledajte još