Šta se zapravo desilo kada je Rajan Gosling zaustavio tuču?

Popularni glumac Rajan Gosling obeležio je jedan čitav dan na Internetu (što u "online minutima" uopšte nije kratak period) kada se na YouTubeu pojavio video koji su snimile dve devojke na njujorškoj ulici. U tom "herojskom video klipu" Rajan prelazeći ulicu odlučuje da se umeša u koškanje dva čoveka i uspeva da zaustavi moguću tuču većih razmera.

Ovaj video nikoga nije ostavio ravnodušnim, a mnogi od nas pomislili da, eto, nesebični heroji ipak postoje, čak i među poznatima (mada, od Rajana se tako nešto i dalo očekivati, jer je u više navrata dokazao koliko je "faca"!). Samo, izgleda, Rajanu cela situacija, sada, sa distance, i ne izgleda baš tako "herojski"...

SETIMO SE: Rajan Gosling zaustavio tuču u Njujorku! (VIDEO)

- Neprijatno mi je. Nije trebalo da se mešam. - rekao je Rajan za MTV, objašnjavajući da se zapravo radilo o raspravi sa lopovom koji je ukrao sliku kojoj se divio dugo vremena.

- Mislim da je taj tip zapravo krao sliku tog drugog tipa, pa je možda ipak trebalo da se ne mešam. Bilo je tužno, jer se ispostavilo da kada sam tom tipu rekao "zašto to radiš", on je rekao "pa, pokušao je da ukrade moju sliku". Ja sam onda rekao "kako znaš da je on", a on je rekao "on dolazi svaki dan i gleda moje slike", što znači da je tip fan koji je toliko želeo tu sliku da je morao da je ukrade, jer ne može da je priušti. Onda je ukrao sliku, pa ga je njegov heroj pretukao, da bi se na kraju tip iz "Beležnice" pojavio i napravio stvari još čudnijim. Na kraju, to je jedna od onih situacija kada niko ne pobeđuje. Niko nije pobedio - rekao je Rajan za MTV delujući pomalo razočaran.

Sada još više mislimo da je Rajan heroj, baš zato što je ovako potpuno iskren. Međutim, ono što je posebno smešno, čak i neverovatno, u ovoj situaciji jeste to što je šoubiz-javnost posebnu pažnju obratila na majicu koji je tog dana nosio Rajan, nazivajući je odvratnom. Pogledajte video u kome Rajan na potpuno presladak način objašnjava svoj modni promašal i to kako ga mešaju sa Rajanom Rejnoldsom...

Pogledajte još