Hoće li biti ukinuta emisija "Trenutak istine"?

0

Kako može da se sroza ljudsko dostojanstvo u trci za novcem, i da se uruši, kako kažu sociolozi, osnovna ćelija društva, porodica, sigurno najbolje svedoče raznorazne rijaliti televizijske emisije.

Aleksandar Milanović iz okoline Lazarevca, zapretio je da će skočiti s nekog od beogradskih mostova ili se spaliti, ukoliko ne uspe da u razgovoru sa vlasnikom TV Pinka Željkom Mitrovićem, spreči emitovanje emisije „Trenutak istine“, koja je po njemu nemoralna, vređa čast i dostojanstvo porodice.

Sestra i ja nismo ni slutili da naš otac Slobodan može da ode toliko daleko i da za novac, pred očima javnosti, iznosi porodične stvari – kaže za „Novosti“ Milanović.

Kao deca smo bili njegove žrtve, pokušali smo to da prevaziđemo, zaboravimo… Sada on, za pare, gazi i po unucima i želi i njih da ponizi. Ovo ne radim samo zbog svoje, nego i zbog drugih porodica, koje mogu da dožive ovo što preživljava moja. Strašno!

Milanović je, posle višesatnog čekanja u holu zgrade TV Pink, uspeo juče da porazgovara sa pravnicima ove televizije, kojima je podneo i zahtev za zaštitu porodice. Pravnici su mu obećali da će snimak razgovora pripremljenog za emisiju „Trenutak istine“ u kojoj učestvuje njegov otac iznova pregledati i pokušati da iz nje, koliko je to moguće, odstrane delove koji vređaju porodicu Milanović.

– Nadam se da će naš dogovor biti poštovan. U protivnom, potražiću pravdu pred sudom, a ako je ni tu ne nađem, ubiću se!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.