"Top Gun" se vraća u bioskope u tri dimenzije! Dobra ideja?

0

Film koji je obeležio osamdesete i vinuo Toma Kruza u holivudske visine – "Top Gun" Tonija Skota – biće konvertovan u 3D i tako modernizovan će se tokom 2012. vratiti u bioskope!

Klasik Tonija Skota iz osamdesetih – „Top Gun“ u kome je zvezda filma Tom Kruz, u planu je da se 2012. vrati u bioskope i to u modernom, 3D obliku. Da se na ovome radi ozbiljno, dokaz je četvorominutni već konvertovani deo filma koji je premijerno prikazan nedavno u Amsterdamu. Radi se o kultnoj „Danger Zone“ – sekvenci filma u kojoj Tom Kruz tj. Maverik i ekipa dokazuju svoje letačke sposobnosti.

Prebacivanje ovog kultnog filma iz dvodimenzionalnog u trodimenzionalno izdanje radi kompanija „Legend3D“ uz podršku kuće „Paramount“, o čemu Rob Hamel, CEO kompanije „Legend3D“, kaže sledeće:

Mislimo da postoji veliki potencijal u prebacivanju poznatih filmova u 3D, ali studiji teško mogu da opravdaju te troškove.

Bićemo krajnje subjektivni i reći da „Top Gun“ u 3D obećava odličnu zabavu, poput originala koji će biti kultni zauvek. Samo da 3D ne pokvari užitak klasika… Skeptični smo ipak prema ovoj „3D akciji“…

Pa ko može da ne voli ovo?

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.