Poznati i revija fudbala i smeha na Brodarcu

Akcija „Adidas Predator“ koja je počela pre dve nedelje okončana je jučerašnjom revijalnom utakmicom na terenu Brodarca. Svi koji su od 29. avgusta do 6. septembra posetili „Adidas“ prodavnice u Beogradu i Novom Sadu i slikali se u novim „Predator“ kopačkama bili su u konkurenciji za utakmicu na Starom sajmištu.

Na kraju, uz brojanje „lajkova“ na internetu i šutiranje penala kroz filter su prošli uglavnom momci koji igraju za mlađe selekcije raznih klubova - Dušan Pavlović, Uroš Paunović, Aleksandar Ničić, Milan Marinković, Nemanja Stojić, Stefan Ćirić, Filip Čermelj, Dušan Krčo, Marinko Gudžić, Strahinja Jakovljević i Uroš Golić.

Na terenu su im se pridružili poznati glumci, pevači i voditelji - Gru, Dejan Pantelić, Željko Vasić, Ajs Nigrutin, Nenad Okanović, Marko Živić, Nebojša Višković, Marko Đurovski, Miloš Šaranović, Marko Avramović i Luka Tešanović.

Zapaženo učešće u ovoj zabavi imao je i srpskoligaški sudija Jovan Šegrt. Vodio je utakmicu sa megafonom, povremeno i skidao svoj dres da bi kao fudbaler učestvovao u nekoj potencijalno „opasnoj“ akciji, a znao je i da podeli crvene kartone zbog – promašaja.

Učesnici su izmešani u dve ekipe, „Ol pauerful“ i „Ol kontrol“ a u igri gde je rezultat bio najmanje bitan na kraju je konstatovano da je „Ol kontrol“ pobedio „sa dva, tri razlike“. Mladi Marinko Gudžić je, kao najbolji strelac, dobio na poklon loptu kao suvenir a estradne zvezde su, pošto su povratile dah u svlačionici, nastavile da se druže u obližnjem kafiću.

Pogledajte još