Još malo karata za nastup Garnijea

0

Sve promotivne ulaznice po ceni od 990 dinara za nastup francuskog producenta Lorana Garnijea, 24. septembra u Beogradu, rasprodate su.

Preostale ulaznice prodaju se po ceni od 1.290 dinara, dok će na ulazu, ukoliko se dotad ne rasprodaju, biti skuplje. Ulaznice se prodaju direktno na blagajnama Bilet centra na Trgu Republike 5, Beogradske arene, Šoping centra „Ušće“ i drugih prodajnih mesta.

Garnije će 24. septembra u Beogradu uživo predstaviti svoj novi projekat pod nazivom „Live Booth Sessions„. Četvoročasovni nastup u pratnji klavijaturiste Bendžamina Ripera i kultnog pariskog producenta Stefana „Scan X“ Drija, biće održan u adaptiranom prostoru nekadašnjeg fabričkog depoa u Travničkoj 3, pored zgrade „Geozavoda“.

PROČITAJ I: Loran Garnije u Beogradu

Sklon inovacijama i neobičnim saradnjama, prošle je godine francuski muzičar iznenadio ceo svet sa komponovanjem elektronske muzike za spektakularni balet „Creation 2010“, koji je otvorio proteklu sezonu u moskovskom Boljšoj teatru. Novu kreativnu snagu koju pokazuje u poslednjih nekoliko godina krunisao je ovog leta i aktuelnim DVD izdanjem „It’s Just Muzik“, na kom se, pored ostalog, nalazi i snimak njegovog nastupa u pariskoj dvorani „Plejel“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.