Javni poziv za nezaposlene agronome

BEOGRAD, 15. septembra 2011. (Beta) - Ministarstvo poljoprivrede Srbije objavilo je u četvrtak poziv za nezaposlene diplomirane inženjere poljoprivrede da se do 19. septembra prijave za obuku u poljoprivrednim savetodavnim i stručnim službama koje su najbliže njihovom prebivalištu, radi zapošljavanja.

Kako se navodi u Javnom pozivu objavljenom na sajtu Ministarstva poljoprivrede i trgovine (www.mpt.gov.rs) prijavljivanje za obuku nezaposlenih inženjera poljoprivrede koji su na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje koja će trajati od 20. do 29. septembra, vrši se telefonskim putem.

Dodaje se da je diploma ili uverenje o zavrsenom fakultetu dokaz koji je potrebno poneti sa sobom i naglašava da će proveru dokaza o ispunjenosti uslova za učešće u obuci vršiti neposredno pre početka obuke poljoprivredne savetodavne i stručne službe u kojoj se obuka sprovodi.

Diplomirani inženjeri poljoprivrede, kako piše u pozivu, u četiri dana proći će obuku: savetodavne veštine i tehnike, sticanja znanja u oblasti programa podsticajnih mera države za unapredjenje poljoprivrede, sticanje veštine prezentacije benefita pri korišćenju kredita u oblasti poljoprivrede, kao i procene potreba poljoprivrednih proizvodjača.

Dodatne informacije nezaposleni diplomirani iženjeri poljoprivrede mogu dobiti na telefone 011/ 334 83 99 i 011/ 334 80 54.

...

Pogledajte još