Hajduk gost Partizanu, Zvezda protiv Borca

BEOGRAD, 16. septembra 2011. (Beta) - Sve utakmice 5. kola fudbalske Super lige Srbije igraju se u subotu, a kao derbi meč izdvojio se duel Partizana i vodećeg Hajduka iz Kule.

Kuljani u Beograd dolaze sa maksimalnih 12 bodova, dok crno-beli dele drugo mesto na tabeli sa Crvenom zvezdom. "Večiti" rivali sakupili su po devet bodova iz prethodne četiri utakmice.

Zvezda će gostovati u Čačku kod Borca, koji je u poslednjem duelu ova dva tima, igranom prošle sezone, pobedio sa 2:0.

Vojvodina će protiv OFK Beograda treći put ove sezone igrati na svom stadionu u večernjem terminu. Novosadjani se nalaze u grupi timova koji dele treće mesto na tabeli, sa po osam bodova, dok "romantičari" imaju dva manje.

Beogradski Rad koji je sezonu počeo sa dve pobede, pa onda doživeo dva poraza, sutra će biti domaćin Jagodini, koja ima jedan bod. BSK će protiv Radničkog 1923 prvi put igrati na renoviranom stadionu u Borči. Kragujevčani dolaze posle pobede od 3:0 protiv Smedereva, dok je BSK u prošlom kolu nakon 45 minuta jakog otpora poražen od Zvezde sa 2:0.

U ostalim mečevima 5. kola Super lige sastaju se Smederevo - Metalac, Javor - Novi Pazar i Spartak - Sloboda Sevojno. Sve utakmice igraju se u 16.30, osim duela Partizan - Hajduk i Vojvodina - OFK Beograd, koji će početi u 20.00.

..

Pogledajte još