Iznenađujući razlozi za seks

1. Dobro se ljubiš

Pa šta ako nisi 16-togodišnji tinejdžer? Nikada nisi dovoljno star za neke stvari.Ustavri, dobar poljubac je zlatna karta za glavni događaj.Prema nedavnoj studiji muškarci koji se loše ljube imaju mnogo manje šanse da odvedu ženu u krevet. Ipak, ne raduj se preran. Njena definicija lepog se može razlikovati od tvoje. Istraživanja kažu muškarci preferiraju vlažne poljubce, sa više akcije jezikom. Žene vole kada muškarac napravi prvi korak, da je miluje dok se ljube i da lepo miriše. Ah da! I svež dah koji miriše na nanu.

2.To je sledeći logičan korak u vezi

Vodio si je na večeru, udvarao joj se ...ali još uvek od seksa ništa. Šta si pogrešio? Posvećenost, je ključ seksualne motivacije kod žena svih uzrasta. Ne paniči! To ne zahteva obavezno prsten. Deljenje intimnih detalja, produbiće i fizički vašu vezu.

3.Brini o njoj

Miluj joj podlakticu. Ovaj deo ruke koji je povezan sa nervima zadovoljstva , (takođe se nalazi i na nogama i licu ) šalje signale u limbički sistem - područjem mozga koje je povezano sa ljubavlju i poverenjem.

4. Činiš da se oseća seksi
Oprezno sa komplimentima. Slušaj šta priča o sebi.To će ti pokazati u vezi kojih delova tela je ona nesigurna. Ako ona o svojoj zadnjici nema baš najbolje mišljenje a ti joj kažeš: Imaš okruglu, lepu guzu...ona ne čuje okruglu već masnu.

5. Ona je romantična
Znaš ovaj dobri, stari kliše:odvedeš je na neku romantičnu lokaciju i uspeh je zagarantovan.To možda i jeste istina ali ne iz razloga iz kog misliš.Manje je bitna destinacija , a više osećaj deljenja intimnosti.

6.Tvoj fizički izgled je uzbuđuje

Žene više vole samo definisane mišiće od mišične mase. Anketirano je 141 žena, koje su rekle da atletski građeni muškarci poželjniji od mršavih ili onih previše “nagruvanih“.

7.Ona shvata da je zaljubljena u tebe

Potrebno je da neko u firmi ode na poslovni put.Ne oklevaj da se javiš, jer kako kaže stara izreka samo ćete se još više uželeti jedno drugog. Samo se postaraj da se redovno čujete dok ste razdvojeni.

Pogledajte još