Otvoren lebdeći klub!

0

Poznati beogradski klub "Mr. Stefan Braun", otvorio je, u četvrtak uveče, vrata svim ljubiteljima kvalitetnog noćnog provoda i najavio još jednu uzbudljivu sezonu, svakog dana u nedelji.

Kako to obično biva na otvaranju kluba okupile su se brojne poznate ličnosti među kojima su najveseliji bili pevačica Anabela Bukva, odbojkaš Edin Škorić, manekenke Bojana Stojković i Sandra Obradović, kao i Dalibor Andonov Gru koji će svakog četvrtka preuzeti DJ pult i pobrinuti se za odličan provod uz R'n'B i Hip Hop zvuke.

POGLEDAJ I: Stefan Braun otvoren – Foto

„Mr. Stefan Braun“ je najavio vruću klupsku jesen a novu sezonu humanitarnih žurki po kojima je ovaj klub poznat, otvoriće svetske house zvezde DJ Junior Jack i DJ Kid Cream 19. septembra!

Tradicionalno, poznate ličnosti će služiti u šanku i sakupljati dobrovoljne priloge za ustanove, institucije i pojedince kojima je pomoć najpotrebnija.

Svakog ponedeljka do kraja oktobra sakupljaće se dobrovoljni prilozi kako bi se pomoglo dvema devojčicama iz Kragujevca, koje je majka napustila, uzrasta 5 i 7 godina, da dobiju osnovne stvari za život.

Za sve ljubitelje kvalitetnih klupskih dešavanja, ovosezonski program kluba „Mr. Stefan Braun“ osmišljen je tako da opravda članstvo u renomiranoj organizaciji „The World's Finest clubs„, u koju je primljen u decembru prošle godine.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.