Neočekivan poraz košarkaša

0

KAUNAS, 16. septembra 2011. (Beta) – Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković rekao je da je njegov tim "neobično i neočekivano" izgubio od Grčke u petak na Evropskom prvenstvu, posle čega je ostao bez plasmana za Olimpijadu.

KAUNAS, 16. septembra 2011. (Beta) – Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković rekao je da je njegov tim „neobično i neočekivano“ izgubio od Grčke u petak na Evropskom prvenstvu, posle čega je ostao bez plasmana za Olimpijadu.

„Izgubili smo neobično i neočekivano. Grci su sigurno bili bolji, ali kad kažem neobično, to znači da smo izgubili na način na koji nisam mogao da pretpostavim“, rekao je Ivković novinarima u Kaunasu.

Grčka je pobedila sa 87:77, ali je u prvom poluvremenu imala čak 26 poena razlike.

„Praktično smo izgubili u prvoj četvrtini u kojoj smo primili 34 poena, što mislim da se nije desilo u duelu timova iste kategorije. Ovo je bila ključna utakmica, zato je teško razumeti tako loš početak“, objasnio je selektor.

Srbija je posle prve četvrtine, koju je izgubila sa 34:8, bila bolja u sve ostale tri, ali taj zaostatak nije uspela da nadoknadi. Ivković nema odgovor šta se desilo.

„Srbiju čeka još meč protiv Slovenije, koji ne donosi ništa u takmičarskom smislu, a selektor je rekao da njegov tim treba da bude „dostojanstven“ u tom meču za sedmo mesto.

..

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.