Obradović: Imali smo jednog i po igrača

"Bili smo desetkovani povredom Novaka Đokovića i lošom formom Viktora Trockog, a Argentinci su igrali sjajno", rekao je Obradović novinarima u Beogradskoj areni.

On je istakao da bez obzira na razočaranje porazom "u ovim igračima još postoji energija".

"To su mladi momci koji će još dosta sezona igrati za reprezentaciju", dodao je selektor srpske Dejvis kup reprezentacije.

POGLEDAJ VIDEO: Nole uz suze predao salataru!

Obradović je čestitao Argentini na sjajnoj igri i rekao da se sprski tim sada okreće narednoj sezoni.

Argentina je prva selekcija koja je pobedila Srbiju u Beogradskoj areni. Rezultat je bio 3:2 a oba današnja meča završila su se posle predaje.

Pošto je Đoković zbog povrede leđa morao u drugom setu da preda meč Huanu Martinu del Potru, Argentina je obezbedila plasman u finale a poslednji meč igrali su Janko Tipsarević i Huan Monako.

Tipsarević je lako osvojio prv set sa 6:2, a Monako je pre početka drugog seta odlučio da preda meč koji nije imao veći rezultatski značaj.

"Razočaran sam, imali smo plan ali ga nismo ostvarili. Argentini čestitam na pobedi i mislim da je Huan Martin del Potro odigrao meč karijere protiv Đokovića",
rekao je Janko Tipsarević.

(old_image)

On je dodao i da nije razočaran zbog loše igre prvog dana i da veruje da bi danas pobedio Davida Nalbandijana.

POGLEDAJ FOTO GALERIJU: Novakova povreda odnela "salataru"

Zbog Olimpijskih igara naredne godine Dejvis kup takmičenje će biti pomereno na šta je Tipsarević rekao da je to pitanje za ljude iz međunarodne teniske organizacije a ne za igrače.

"Mi smo uvek tu za Srbiju i moram da istaknem da osim Endija Rodika, niko nije odigrao više mečeva za reprezentaciju od Novaka Đokovića"
, podsetio je Tipsarević.

Beta

Pogledajte još