Čarli Šin "presreo" Eštona Kučera na dodeli Emija!

Tek što se oporavio od otkaza iz hit-sitkoma "Dva i po muškarca" (Two and a Half Men) otvorivši dušu Džeju Lenou da je to i zaslužio svojim ponašanjem, Čarli Šin je odlučio da napravi još jedan korak bliže svom (medijskom) iskupljenju.

Kao prezenter nagrade na dodeli nagrada Emi, Čarli, koji se oporavlja od zavisnosti od narkotika i niza drugih problema, svoje izlaganje je krenuo sledećim rečima:

- Dobro veče. Pre nego što predstavim Istaknutog glavnog glumca u komičnoj seriji, što je moja bivša kategorija, na momenat želim samo da olakšam dušu i kažem nekoliko reči svima iz serije "Dva i po muškarca". Iz dubine srca vam želim samo najbolje u sledećoj sezoni. Proveli smo osam predivnih godina zajedno i znam da ćete nastaviti da pravite sjajan televizijski šou - rekao je Čarli Šin, nadajmo se, dokazujući da je sve loše iza njega.

A da Čarli nema ništa protiv svoje "zamene" Eštona Kučera, dokazao je razmenivši par reči sa njim na dodeli nagrada Emi. Čarli, koji je aktivan na Twitteru (@charliesheen) podelio je sa svojim brojnim fanovima i fotografiju sa Eštonom uz sledeću rečenicu kao komentar:

- Dajem novom klincu mali savet! Sa Eštonom Kučerom (@aplusk) u bekstejdžu dodele Emi nagrada...

Ubrzo potom i Ešton, takođe veliki ljubitelj Twittera, se oglasio oduševljen činjenicom da su se upoznali i poželeo Čarliju sreću u njegovoj novoj seriji.

Čarli je izgleda na putu oporavka, jer tvrdi da ne pije već dve godine, a i "boginje" su otišle iz njegovog života. Šta ćemo sa ovim "dosadnim" Čarlijem sada?!

Pogledajte još