Online zezanje! Zauzmi "Skarlet pozu" i objavi je!

0

Poze u kojima je Skarlet Johanson fotografisala sebe, što je posle procurelo u javnost, inspirisale su mnoge da učine isto i objave sebe ili neku svoju ideju na Internetu. Pogledajte jedno dobro online zezanje!

Kada se pokrene Internet lavina tu kraja nema. Izgleda je Skarlet Johanson svojim golišavim fotografijama učinila upravo to: inspirisala mnoge da se dobro zezaju na njen, svoj, a verovatno i na račun onih koji su hakovali mobilni telefon poznate glumice.

Mesto na koje duhoviti (mada su neki i čudni!) ljudi kače svoje fotografije u pozi „otpozadi u ogledalu u kupatilu“, koju su proslavili Skarlet i njena guza, zove se, u prevodu, „skarletjohansovanje“ tj. scarlettjohanssoning i već izaziva dosta pažnje na Internetu.

Ovaj Internet meme proširio se, kako to obično biva, brzinom svetlosti širom Interneta kao trend i # na Twitteru. A sve što je potrebno je malo hrabrosti (ako ćete baš da ogolite vašu pozadinu) i puno kreativnosti i smisla za humor. Da li ste spremni da budete „skarletjohansovani“?

Ostale fotografije iz serijala „skarletjohansovanje“ pogledajte OVDE!

VIŠE O TEMI: Gola Skarlet Johanson!

Foto: scarlettjohanssoning.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.