Miljković: Sve mi deluje nestvarno!

0

Kapiten odbojkaša Srbije Ivan Miljković izjavio je danas da još nije svestan šta je reprezentacija sve uradila na Evropskom prvenstvu i da je osvojila zlatnu medalju.

Odbojkaši Srbije juče su u finalu EP savladali u Beču Italiju sa 3:1.

„Tačno je da sam uoči prvenstva rekao da je realno da osvojimo šesto mesto. Tako sam mislio na osnovu toga kako smo trenirali i igrali. Nisam svestan šta smo sve uradili i da smo na kraju osvojili zlatnu medalju. To je potpuno nestvarno“
, rekao je Miljković agenciji Beta.

Prema njegovim rečima, nije se ništa bitno promenilo na Evropskom prvenstvu.

„Igrali smo iz utakmice u utakmicu i na kraju nas je jednostavno krenulo. U polufinalu i finalu, dve, tri lopte su odlučivale pobednika. One si mogle biti na njihovoj strani, ali na sreću bile su na našoj“, rekao je Miljković.

Kapiten odbojkaša Srbije najavio je da će reprezentacija u novembru igrati na Svetskom kupu u Japanu, gde će pokušati da se kvalifikuje na Olimpijske igre 2012.

„Igraćemo 11 utakmica za 15 dana, što je veoma nehumano, ali nismo mi ti koji o tome odlučujemo. Očekujem da dočekamo živi i zdravi sve te utakmice i da probamo da odigramo sa svim protivnicima ravnopravno. Na kraju krajeva takav stav nam se sada isplatio“,
rekao je Miljković.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.