Beograd pozdravio zlatne odbojkaše!

0

Nekoliko hiljada Beograđana dočekalo je danas ispred Skupštine Beograda članove odbojkaške reprezentacije Srbije, koja je na EP osvojila zlatnu medalju, a kapiten i najbolji igrač šampionata Ivan Miljković je poručio da odbojkaši zaslužuju ravnopravni tretman sa drugim sportistima.

Praćen skandiranjem „Šampioni, šampioni“ i „Sad si uz'o trofej Ivane„, Miljković je rekao da je ovo spektukalaran doček za ovu generaciju srpskih odbojkaša.

„Ja nisam verovao da ćemo uraditi nešto ovako, to je kao dobitak na lotu. Sledeće godine nas čekaju nove utakmice, a šta će biti na Olimpijskim igrama u Londonu, videćemo“
, rekao je Miljković.

POGLEDAJ VIDEO:
Beograd dočekao šampione

„Ova nacija, osim fudbalera i košarkaša i, naravno, tenisera, ima i sjajne odbojkaše. Oni, ako ništa drugo, zaslužuju ravnopravni tretman
„, poručio je Miljković.

Hvala svim navijačima na svemu što su nam priredili večeras, rekao je selektor Kolaković, dok je reprezentativac Miloš Nikić naglasio da su se svi borili srcem.


POGLEDAJ VIDEO: Mi ne igramo za pare!

„Srčano smo igrali, ovo je zlatna medalja za celu Srbiju i, nemojte se ljutiti, Crnu Goru. Mi ćemo se i dalje boriti, a vi budite uz nas„, rekao je sa balkona Starog dvora Nikić, iigrač poreklom iz Crne Gore, koji je oupljene „pozdravio“ sa par sklekova.

FoNet

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.