Šta Fatboy Slim želi?

- Lepo je kad imate priliku da svirate na većim nastupima i u klubovima. Tokom turneje, u pauzama između velikih koncertnih dvorana, obično nastupam u manjim prostorima. Razlika je uvek u DJ setu. Na repertoaru se nađu drugačije melodije. Oba nastupa su mi veoma primamljiva i zabavna. Ali na klupskom nastupu, koji je mnogo intimniji, mogu mnogo više da eksperimentišem i rizikujem. Idem u različitm pravcima i opipam puls publike. Tako će biti i u Kotoru i iskreno jedva čekam da se sretnem sa svojim fanovima! – ističe se u poruci Normana Kuka publici koja će 24. septembra u subotu posetiti kotorsku diskoteku Maximus i njegov nastup.

Nastup Fatboy Slima u kotorskoj diskoteci Maksimus sve je bliži. Legendarni DJ i jedan od pionira big beata prvi put u svojoj karijeri će 24. septembra gostovati u Crnoj Gori.

SVE O NASTUPU: Fatboy Slim u Kotoru

Redovna cena ulaznica za nastup iznosiće 29 eura, a zbog velikog interesovanja publike ostalo je veoma mali ograničen broj karata koje se mogu kupiti po ovoj ceni na prodajnim mjestima: Turistička agencija “Exit travel” – Podgorica, AS – Kotor, Revelin club – Dubrovnik, Pub Living Room – Bar.
Na dan nastupa cena ulaznica iznosiće 35 eura.

Iako je jedna od planetarno poznatih zvezda Norman Kuk aka "FatBoy Slim" koji će u subotu veče nastupiti pred publikom u kotorskoj diskoteci Maksimus, nije previše zahtevan gost.

Na rajder listi koju je organizatorima prosledio njegov menadžment traženo je da se obezbezdi posebna mikseta Rane, kao i 3 x CDJ 1000. S obzirom da će Norman i cela njegova ekipa koja dolazi u Crnu Goru biti dosta umorna, organizatori su za njih pripremili poseban backstage koji će imati pravu kućnu atmosferu. U bekjstejdžu koji će izgledati kao soba za odmor Normana će pre nastupa sačekati dosta vode, voća i sokova.

INTERVJU: Fatboy Slim

Biće ovo nesvakidašnji nastup u Kotoru, a publika u Maximusu će imati prilike da uživa u hitovima koji su proslavili ovu DJ zvezdu.

Dodatne informacije se mogu dobiti na: 067 224 055 ili mail adresu disco.maximus@gmail.com

Više informacija na:
www.discomaximus.com
www.myspace.com/fatboyslim
www.fatboyslim.net

Pogledajte još