Kolubara izbacila Hajduk iz Kule

BEOGRAD, 21. septembra 2011. (Beta) - Fudbaleri Hajduka iz Kule eliminisani su u sredu iz šesnaestine finala Kupa Srbije od člana Prve lige Srbije Kolubare iz Lazarevca.

Kolubara je do pobede nad ekipom koja deli prvo mesto sa Partizanom i Crvenom zvezdom u Super ligi došla golom Marka Obradovića u 90. minutu.

Banat iz Zrenjanina pobedio je BSK iz Borče sa 2:0, dok je istim rezultatom Spartak iz Subotice pobedio Napredak u Kruševcu golovima Djordja Despotovića u drugom i 36. minutu.

Crvena zvezda je protiv Mladosti u Lučanima povela u 83. minutu, ali je samo minut kasnije Bogdan Milošević izjednačio rezultat. Ipak u 91. Kristijan Borha doneo je pobedu crveno-belima.

Partizan je na gostovanju Novom Pazaru pobedio sa 3:0. Crno-beli su došli u prednost golom Nemanje Tomića u 28. minutu, a pobedu su potvrdili Aleksandar Lazevski u 55. i Zvonimir Vukić u 82. minutu.

Radnički 1923 izbacio je Rad nakon penala. U regularnom delu susreta bilo je 0:0. Bez golova bilo je i na meču Čukarički - Proleter Novi Sad, a dalje su prošli Novosadjani posle boljeg izvodjenja jedanaesteraca.

Indjija je sa Šumadijom iz Jagnjila igrala u gostima 2:2, ali je prošla u osminu finala posle boljeg izvodjenja penala. Sloboda Sevojno i Teleoptik igrali su 1:1. Filip Kasalica doveo je domaći tim u prednost u 15. a izjednačio je mladi Miloš Jojić u 66. minutu. Nakon jedanaesteraca prošla je Sloboda.

Javor iz Ivanjice pobedio je Novi Sad sa 1:0 golom Gorana Lukovića u 90. dok je Vojvodina pobedila istim rezultatom Donji Srem u Pećincima golom Slobodana Medojevića u 69. minutu.

Minimalnim rezultatima slavili su i Smederevo protiv BASK-a golom Stevana Kovačevića u 73. i OFK Beograd protiv Radničkog u Nišu golom Milana Purovića u drugom minutu. Borac iz Čacka pobedio je na svom terenu Radnički iz Sombora sa 4:1.

..

Pogledajte još