Grupa Albanaca napala šleper iz Srbije

To su agenciji Beta rekli vozači drugih kamiona koji su se vraćali sa Kosova i koji su bili očevici. Ne zna se da li je u incidentu povredjen vozač šlepera koji su napali Albanci. Šleper je imao registarske tablice iz Vranja, a pripada firmi "Mili trans".

"Oko 50 Albanaca se preprečilo preko puta i zaustavili su šleper. Potom su izbacili vozača, a zatim su iz prikolice izbacivali pakete graška i razbacivali ga pored puta"
, rekao je jedan od očevidaca agenciji Beta.

Kako je naveo, jedan od Albanaca je ušao u šleper i dovezao ga do same ivice puta, a zatim su ga prevrnuli. Grupa Albanaca je potom napala drugi kamion koji se vraćao sa Kosova i koji je već isporučio robu. Pokazivali su mu dva prsta i pretili mu da će ga "zaklati".

Vozač tog kamiona je, prema sopstvenim rečima, dao gas i pobegao na administrativni prelaz Merdare. Na tom prelazu je od utorka uveče stvorena kolona šlepera i kamiona u dužini od oko tri kilometra sa robom iz centralne Srbije. Niko ne zna zna razloge zastoja. Vozači čekaju od utorka da pređu administrativni prelaz.

KURŠUMLIJA, 21. septembra 2011. (Beta)

Pogledajte još