Čija je ovo sestra?

Verovali ili ne, Lejdi Gaga nije došla sa druge planete, iako mnogi to misle - neko iz pozitivnih, neko iz negativnih pobuda. Ona je, u suštini, "samo" starija sestra jedne buduće modne dizajnerke odrasle na Menhetnu, na čuvenom Upper West Sideu.

(old_image)
Natali se pojavila u spotu Lejdi Gage "Telephone"!

Da, Lejdi Gaga ima sestru koja se zove Natali Đermanota (jer, pravo ime Lejdi Gage je Stefani Đermanota). Devetnaestogodišnja Natali je odlučila da svoju budućnost gradi sama u svetu mode, a to je počela da čini tako što je dizajnirala svoju matursku haljinu (fotografija dole).

(old_image)

Ova lepa devojka, koja "ne fura" ni približno sličan "fazon" kao njena ekscentrična sestra, od ove godine je student mode u čuvenoj Parsons školi dizajna i, kako kaže, ne želi da gradi svoju karijeru na imenu popularne sestre.

- Za mene koledž manje služi za opijanje, već više da se nauči nešto potrebno za dalju karijeru - kaže ova, čini se, veoma zrela mlada dama.

Kao buduća modna dizajnerka, ali i ponosna mlađa sestra, Natali Đermanota se za osvrnula i na stajling svoje sestre Lejdi Gaga:

- Neke stvari koje oblači... U fazonu sam "ne, nikada"!

Iako se Natali odlučila da studira i, daleko od očiju javnosti (pojavila se samo na "blic" u spotu "Telephone"), podržava svoju sestru zajedno sa celom porodicom Đermanota, ipak ona nije sasvim odbacila ideju da sarađuje sa sestrom. Kako kaže, Lejdi Gaga se prevlači 50 puta na dan, tako da teško da bi izdržala da joj bude stilista, ali povremeno poneka haljina, što da ne?

Slažete se da je Natali zaista lepa devojka?
Da li verujete da će moći da napravi uspeh poput starije sestre?

(old_image)

Foto: Teen Vogue

Pogledajte još