Uhvaćen na delu: Koji su znaci nevere?

Pa, kako se onda postaviti?

Prevara je nezgodna stvar, jer je teško biti siguran da te vara pa ako sumnjaš, moraćeš pažljivo da posmatraš šta radi pre nego što bilo šta "preduzmeš". Neveru je teško sakriti, a postoje neki simptomi koji su najčešći kada je reč o njoj.

NERVOZA KRAJ MOBILNOG TELEFONA

U normalnim okolnostima tvoj dečko neće sakrivati poruke od tebe, jer mu je svejedno hoćeš li videti s kim se dopisuje. Ako skriva mobilni i nervozan je kada ga nema u ruci, a na pozive se javlja tajnovito ili ih ponekad i odbija kada ste zajedno, možda imaš razloga za paniku.

NESTAJE...

Često je nedostupan, nema vremena ili jednostavno ne znaš gde je; ovakvo ponašanje može biti prihvatljivo ako je jako zaposlen, ali ako se unazad nekoliko meseci promenio iz tipa koji je uvek kraj tebe u tipa kojeg jedva uspeš da uhvatiš, postoji šansa da ga hvata neko drugi.

TVOJ OSEĆAJ

Osećaj koji imaš kada si kraj njega jako je bitan, jer devojke uvek mogu osetiti kada nešto u vezi ne štima. Ako ti osećaj govori da te vara, moguće je da si paranoična, ali ako je taj osećaj dopunjen činjenicom da se čudno ponaša, verovatno si u pravu.

MANJE SEKSA

Muškarci nisu roboti, pa tako imaju i ograničenu želju i mogućnost vođenja ljubavi. Ako to dobija negde drugde, verovatno neće biti raspoložen za reprizu kada je s tobom pa tako manjak seksualnih apetita može biti znak prevare.

LAŽE

Ako ga svako malo uhvatiš u laži oko glupih stvari, imaš razloga za brigu, jer to znači da je itekako spreman da laže i oko velikih stvari. Veza s lažljivcem nikada nije dobra, a ako ne možeš da mu veruješ, ne možeš biti sigurna da ti je veran, čak i kada se kune da jeste.

Pogledajte još