Četvoročasovni nastup Laurenta Garniera

Njegov novi projekat pod nazivom Live Booth Sessions biće predstavljen ovdašnjoj publici u adaptiranom prostoru nekadašnjeg fabričkog depoa u Travničkoj 3 u Beogradu, pored zgrade Geozavoda.

Još uvek ima ulaznica po ceni od 1.290 dinara
, dok će na ulazu biti skuplje. Ulaznice se prodaju direktno na blagajnama Bilet centra na Trgu republike 5, Beogradske arene, Šoping centra „Ušće“ i drugih prodajnih mesta, te putem sajtova Tickets.rs, Eventim.rs i Gigstix.com.

POGLEDAJ I: Loran Garnije u Beogradu

Postavka opreme za atraktivni nastup pariskog trojca podrazumeva čak 34 različita studijska uređaja, među kojima su različite klavijature, sempleri, efekti, kompjuteri, miksete i druga DJ oprema. Ljubitelji klavijatura svakako će obratiti pažnju na proslavljenu Nord Lead seriju, ali i na Korg R3 ili kultni Fender Rhodes. Među semplerima svakako je najzanimljiviji Korg Kaos Pad 3, ali i razni kontrolori kao što su Akai MPD24 ili Tapco Minimixer pomoću kojih će upravljati prestižnim programom Ableton Live.

Nedavno je Garnije i objasnio konstantnu potrebu za tehničkim usavršavanjem svojih nastupa: „Ako želite da radite elektronsku muziku uživo, onda je radite stvarno uživo, preuzmete sav taj rizik. Zato u našem nastupu ima toliko uzbudljivih promena, jer muziku stvaramo zajedno sa publikom. Možemo tačno da osetimo kad nešto pokreće ljude i onda nastavimo da to činimo sve boljim i boljim“.

Pogledajte još