Spektakularna žurka Fatboy Slima u Kotoru!

0

Nastup u Crnoj Gori, kome je prisustvovalo oko 2000 fanova, Fatboy Slim pamtiće po sjajnoj publici koja je pratila svaki njegov bit. Na poklon je od organizatora dobio nacionalni dres fudbalske reprezentacije Crne Gore koji je obukao i tokom nastupa!

Sjajna atmosfera, neverovatna publika! Ovo je bio jedan od najboljih nastupa – kazao je nakon nastupa Norman Kuk aka FatBoy Slim.

Žurku je započeo hitom “Praise you” dva sata nakon ponoći, a tokom nešto više od dva sata seta, FatBoy je još jednom pokazao zašto slovi za jednu od najvećih svetskih zvezda elektronske muzike. Kao što je i najavio, na repertoaru su se našli brojni hitovi koji su ga proslavili, ali i svojevrsni muzički remiksi i deonice sa kojima je eksperimentisao i podigao atmosferu do usijanja.

Za kraj je ostavio obradu singl “I coming home” i “I can’t get no satisfaction” koju je smiksao sa “Rockafeller skunk” i “Smack my bitch up”, a na iznenađenje publike obukao je i dres nacionalne reprezentacije Crne Gore koje je kao veliki ljubitelj fudbala dobio na poklon od organizatora. Utiske sa koncerta Norman je podelio i sa svojim fanovima na Tviteru i Fejsbuku.

Iako je jedna od planetarno poznatih zvezda Norman Kuk aka FatBoy Slim tokom svog boravka u Kotoru ponašao se kao sasvim običan posetilac. Na aerodrom u Tivtu sletio je privatnim avionom nakon 16 sati. Oko 17 časova se sreo sa crnogorskim medijima i tokom druženja s njima odgovorio na različita pitanja vezana za njegovu muzičku karijeru. FatBoy Slim je snimio i emisiju Takeover za regionalni MTV kanal, čija ekipa je specijalno za ovu priliku doputovala u Crnu Goru.

Tokom večeri Norman se u društvu svog tima prošetao se uličicama Kotora, i oduševio se istorijom i građevinama koje je video u Starom gradu.

Foto: Radoje Milić

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.