Marija Karan zavela Petra Kapisodu!

Glumica i crnogorski zavodnik za sada kriju svoju romansu daleko od očiju znatiželjnika, piše Blic. Iako je Kapisoda važio za velikog zavodnika za kojim su uzdisale mnoge poznate dame kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori, činilo se da će se bivši rukometni reprezentativac konačno smiriti uz lepu voditeljku. Međutim, sudbina je očigledno imala druge planove.

Inače, Dejana i Petar su svoju vezu započeli na proleće prošle godine, a kako su mediji tada pisali, u pitanju je bila ljubav na prvi pogled. Par se verio na romantičnoj večeri kojom su proslavljali povodom godišnjice veze, a pričalo se da je Kapisoda skupoceni verenički prsten svojoj devojci kupio u Parizu.

(old_image)

Kapisoda je svojevremeno važio za velikog šarmera, na čije su izvajane mišiće padale uglavnom manekenke poput bivše misice Tijane Stajšić, s kojom je imao dužu romansu, te Olje Crnogorac, Suzane Milutinović, modelsice Nevene Stamenković, pa čak i hrvatske pevačice Jelene Rozge. Atraktivnu glumicu na početku karijere često su dovodili u vezu sa njenim kolegama, poput Sergeja Trifunovića, da bi se zatim pisalo da je slaba i na fudbalere poput Nikole Žigića i Duška Tošića, sa kojima je navodno imala kraće veze.

Iako nikada nije govorila o medijskim spekulacijama vezanim za njen ljubavni život, lane je potvrdila da je u vezi sa jednim holivudskim agentom, ali nije želela da svoju vezu eksponira u javnosti, piše Blic.

Kada su se pojavile njene fotografije sa jahte hrvatskog glumca Frane Lasića na kojima se ovo dvoje kolega odlično zabavlja tokom jedne žurke, mediji su odmah pohitali da objave kako između njih ima nešto više od prijateljstva, no to su oboje demantovali.

Kako za sada još uvek nema zvanične potvrde o prirodi odnosa lepe brinete i Petra Kapisode, ostaje da vreme pokaže šta je istina.

Pogledajte još