Glumica izbačena iz aviona zbog ljubljenja sa devojkom

LOS ANDJELES, 27. septembra 2011. (Beta-AP) - Zvezda lezbijske televizijske serije "Ženske priče", američka glumica Liša Hejli i njena partnerka izbačene su iz aviona kada su se poljubile pred putnicima.

Dve žene su izbačene sa leta kada im je stuardesa saopštila da su se putnici žalili na njih, zbog čega je Liša Hejli putem Tvitera pozvala na bojkot aviokompanije Sautvest. Njen prvi tvit glasio je: "Bila sam diskriminisana". Kasnije je dodala: "Otkad je pokazivanje naklonosti nekome koga voliš protivzakonito?" Sautvest je na svom sajtu odgovorio da je Liša Hejli upozorena samo zbog svog ponašanja, koje je, prema rečima putnika, bilo "preterano", a ne zbog pola.

Liša Hejli je najpoznatija po ulozi Alis Pješecki iz serije "Ženske priče". Pre nego što je počela da se bavi glumom, bila je muzičarka. Glumica i njena neimenovana devojka bile su u avionu koji je leteo iz Baltimora za Sent Luis. Poljubile su se tokom leta, a rasprava je počela kada je avion sleteo. Liša Hejli ispričala je da je razgovor izmedju nje i njene partnerke i stjuardese snimljen. Ranije ovog meseca, ta kompanija izbacila je iz aviona pevača grupe "Grin Dej" Bilija Džoa Armstronga, kada je odbio da navuče preniske pantalone. Sautvest je, takodje, prošle godine iz aviona izbacila reditelja Kevina Smita pošto zbog prekomerne težine nije mogao da stane na jedno sedište.

..

Pogledajte još