Zvezda pobedila glumce

Odziv gledalaca bio je manji od očekivanog, tako da nije sakupljen novac za kupovinu bar jednog inkubatora, za šta je bilo potrebno prodati 4.000 prodatih karata, po ceni od 300 dinara.

POGLEDAJ FOTO GALERIJU: Bitka za bebe na Marakani!

S obzirom da od prodatih karata nije sakupljena dovoljna količina novca, fondacija najboljeg tenisera sveta i velikog navijača Zvezde Novaka Đokovića, koji je igrao za ženski tim crveno-belih, pomoći će da taj cilj bude ostvaren.

(old_image)

Posle 20 godina ne Marakani je zaigrao Robert Prosinečki, a crveno-bele su, uz članice ženskog tima, koji se takmiči u prvoj ligi, predstavljali i mlađi Novakov brat Marko i predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić.

Sa druge strane tim filma "Montevideo, Bog te video", bio je sastavljen od glumaca, pojačan bivšim igračima Zvezde Pericom Ognjanovićem i Dejanom Ilićem.

(old_image)

Utakmica je završena pobedom Crvene zvezde od 4:2, a dvostruki strelac bio je Vladan Lukić, dok su po jedan postigli Novak Đoković iz penala i Vesna Smiljković.

Strelci za glumačku ekipu bili su Mihajlo Ivanović i Igor Ilić.

(old_image)

Pre početka meča, nekadašenjg fudbaleru Crvene zvezde Dejanu Rambu Petkoviću, koji je godinama uspešno igrao u Brazilu, ali nikada nije nastupio za reprezentaciju Srbije, glumac Viktor Savić je uručio dres koji predstavlja repibliku dresa u kojem je reprezentacija tadašnje Jugoslavija, sastavljena iskučivo od igrača iz Srbije, nosila na prvom Svetskom prvenstvu u fudbalu 1930. godine.

FoNet

Pogledajte još