Koliko puta je izgovoreno "je.. se" u filmovima?

0

Pa, sudeći po sledećoj video montaži, bezbroj puta je u nekoj formi izgovoreno "fu.." i to u skoro svim američkim filmovima. I, eto, neko je napravio listu 100 najboljih "fu.." u filmovima!

Da li ste znali da ako je u američkom filmu više od četiri puta upotrebljena psovka „fu..“ u neseksualnoj konotaciji, taj film po rejting sistemu MPAA (Motion Picture Association of America) smeju da gledaju samo osobe starije od 17 godina, a mlađe u pratnji roditelja ili staratelja? A kada je konotacija seksualna, pravilo je još rigoroznije.

Ali, eto, nekim filmovima nije bitno da li će biti obeleženi slovom „R“, jer možda računaju na odraslu publiku. A možda su samo manje licemerni? Ili, imaju drugu neku računicu za boksofis uspeh?

Američki film u kome je najviše puta upotrebljena reč „fu..“, čak 824 puta, je dokumentarac o toj reči koji se upravo tako i zove (pogledajte OVDE šta Bili Konoli ima da kaže o „fu.. off“). Film Spajka Lija „Summer of Sam“ je drugi na listi sa 435 puta izgovorenim „fu..“, dok je treći film Gerija Oldmana „Nil by Mouth„. Visoko na „fu.. listi“ se kotiraju i „Casino„, „Alpha Dog“ i „Twin Town„.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.