Gotik Džoni Dep u novom filmu Tima Bartona!

0

Pogledajte prve fotografije iz osme saradnje Džonija Depa sa rediteljem Timom Bartonom! Gotik-horor priča "Dark Shadows" se bavi životom vampira Barnabasa Kolinsa koga igra Dep… Saznajte više u nastavku!

Visokobudžetni film Tima BartonaDark Shadows nastao je iz inspiracije istoimenom niskobudžetnom serijom iz šezdesetih godina koja je manje-više nepoznata publici van SAD. Međutim, ova priča će sada sigurno zaintrigirati sve, posebno fanove Džonija Depa, koji, čini se, iznova uživa u saradnji sa Bartonom i njegovom suprugom Helenom Bonam Karter.

Tim Barton na setu sa Džonijem Depom

U ovom, sudeći po prvim fotografijama, očekuje nas gotik Džoni Dep u ulozi vampira Barnabasa Kolinsa koji stalno ima različite neverovatne susrete s vampirima, vešticama, vukodlacima, duhovima i svim ostalim čudacima.

Film je smešten u 1972. godinu, jer su Tim i Džoni baš tako tražili, smatrajući da je kraj šezdesetih prerano, a 1973. prekasno za ovu priču. Ova godina im je bila bitna, kako scenarista Set Grejem-Smit objašnjava, zato što „1972. je vreme kada hipi pokret i njegova filozofija mira i ljubavi polako izumiru i bivaju zamenjeni „ja-ja-ja“ generacijom koja je samo želela da hvali svoji bogatstvom“.

Mišel Fajfer, Tim Barton i Džoni Li Miler

Pored Džonija Depa i Helene Bonam Karter, u filmu „Dark Shadows“ koji u bioskope stiže sredinom maja 2012. godine, igraju i Mišel Fajfer, Kloi Moric, Džoni Li Miler, Eva Grin, ali i roker Alis Kuper.

Nadajmo se da će nas i ova saradnja Tima i Džonija iznenaditi, jer je počelo da izgleda kao da „previše vole da rade zajedno“.

Foto: Exclusive

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.