Top 5 odgovora na najčešća muška pitanja

1. Kako mogu da ga povećam?

Odgovor je kratak- ne možeš ili bar ne metodom koju znamo.Brijanje stidnih dlačica može da časti tvog "najboljeg prijatelja" sa nekoliko milimetara, ali to neće promeniti koliki je on zapravo, odnosno kolika je moć sa kojom raspolažeš.Kretanje i zdrava hrana učiniće da se osećaš snažno, ali će stvarna veličina ostati ista. Žao mi je, ponekad život niije fer.

2.Da li je veličina bitna?

Odgovor je krajnje zbunjujući -naravno da jeste ali I nije.

Prvo loša vest: Studije i istraživanja kažu da žene vole velike! I da ti razjasnimo nedoumice I još malo povećamo aksionznost pogledaj ovaj grafikon veličine.

(old_image)

Donja koordinatna osa označava dužinu, a uspravna obim. Izmerite ga, pa pogledajte u kojoj vrednosti vam je tačka preseka.Ne raduj se prerano! Vrednosti su date u inčima , tako da pomoži sa 2.54 i dobićeš ispravne vrednosti.

crvena boja ili polja A - idealna dužina
zelena boja ili polje B- veoma zadovoljavujuća ali ne i idealna
žuta boja ili polja C- zadovoljavajuća
plava boja ili polja D- prijatna
siva boja ili polje E- nezadovoljavajuća- premali u obimu i dužini, ili preveliki...

Dobra vest: Nije bitna veličina več tehnika, zvuči kao kliše ali je istina.Ovu su ti rekli verovatno sto puta, ali hajde da ti kažemo još jednom: Većina žena ne može da doživi orgazam samo penetracijom. Dobar seks znači znači pronalaženje tačaka zadoljstva, učenje kako , gde i kada treba da je mazite. Ako je ona slatka dama uzvratiće ti "uslugu".

3. Kako mogu da izdržim duže u krevetu?

Prekini da razmišljaš o tome.Istraživanje većine seksulanih teraputa kaže da je idealno vreme između 3 i 13 minuta ( mnogi se ipak neće složiti). Reći ćemo vam samo da nije bitno koliko je trajala penetracija, već predigra. Dobar seks nije definisan po dužini trajanja, već je seks pronalaženje onoga što čini jedno i drugo srećnim, davanje i primanje zadovljstva, uživanje jedno u drugom .Sa ili bez penetracije.

4. Zašto ne mogu da je dovedem do orgazma?

Da li misliš da je seks samo puko prodiranje? Jer ako je to slučaj, to ti je odgovor, jer kao što rekosmo, večina žena ne može da doživi orgazam sam penetracijom. Imaj u vidu da samo to što ponavljaš dobro poznatu radnju, ona ne mora doći do orgazma, ali to opet ne znači da ne možete da svršite zajedno. Nađi način da tokom seksa stimulišeš njen klitoris. Ženski orgazam je ipak jako komplesan, ako ona u tom ključnom trenutku brine o neplaćenim računima ili misli da joj je guza iz tog ugla prevelika, on može izostati ( o tome kako da eliminišeš ove prepreke ćemo put). Može ti pomoći ako saznaš da li je ustanju da doživi orgazam kroz mastubaciju. Reci joj da te uzbuđuje da gledaš dok to radi sama sebi, pa kradi fazone.

5. Koji deo muškog tela žene najviše vole?


Odgovor na ovo pitanje se menja u zavisnosti za kog dečka smo zainteresovane. Ako tip ima super izvežban stomak, odjedom izgleda da je to jedna od onih stvari bez koje ništa ne bi bilo isto. Ako ima snažna, široka ledja , zamišljamo kako na njimo ostavljamo strastvetni znak,pogađate noktima. Izvežbane, snažne ruke, kada pogledamo asociraju nas samo na jednu stvar. U svakom slučaju, igrajte sa sa svojim snagama. Mi ćemo to primetiti i voleti!

Pogledajte još