Pozorišnu sezonu u Šapcu otvara revija

0

ŠABAC, 30. septembra 2011. (Beta) – Novu pozorišnu sezonu u Šabačkom pozorištu otvoriće u subotu revija "Teatar na dobrom putu" tokom koje će biti izvedeno šest predstava.

ŠABAC, 30. septembra 2011. (Beta) – Novu pozorišnu sezonu u Šabačkom pozorištu otvoriće u subotu revija „Teatar na dobrom putu“ tokom koje će biti izvedeno šest predstava.

Reviju će otvoriti domaćin sa premijernom predstavom „Jovča“ u režiji Juga Radivojevića, kada će biti dodeljena i glumačka nagrada „Boris Kovač“.

Zrenjaninsko pozorište „Toša Jovanović“ nastupiće 2. oktobra sa predstavom „Zbogom Žohari! Balada o Pišonji i Žugi“ u režiji Sladjane Kilibarde, 3. oktobra nastupiće BITEF Teatar sa predstavom „Ja i ti“ supervizora Mirjane Karanović, a 4. oktobra nastupiće Beogradsko dramsko pozorište sa predstavom „Život je pred tobom“.

Zbog otkazivanja gostovanja zagrebačkog pozorišta Rugatno, dva poslednja dana festivala ponovo će nastupiti domaći glumci sa predstavama „Hamlet u selu Mrduša donja“ i „Pusti me da sanjam“, po tekstu inspirisanom životom Laze K. Lazarevića.

..

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.