Stanojević: Idemo po pobedu u Novi Sad!

"Sigurno se nećemo braniti. Želimo da dominiramo i pobedimo", kazao je Stanojević novinarima na stadionu crno-belih u Beogradu.

On je ocenio da njegovu ekipu u duelu s neporaženim timom u prethodnih šest kola očekuje "najteža utakmica do sada u prvenstvu".

"Svi znamo da je u pitanju derbi. Svi igrači su spremni i motivisani, osim golmana Radiše Ilića, koji se još nije potpuno oporavio od povrede", rekao je Stanojević.

Vojvodina je prošle sezone u obe prvenstvene utakmice pobedila Partizan.

"Ne razmišljam o tome da li nam odgovara njihov stil igre ili ne. Svaka utakmica je priča za sebe. Želimo da svojom igrom odaljimo igrače Vojvodine od našeg gola
", istakao je Stanojević.

On je dodao da su igrači novosadskog kluba ranije svaki napad počinjali "dugom loptom golmana, preskačući sredinu terena", a da sada "barem žele da igraju".

Poslednji duel ova dva kluba, u maju u finalu Kupa, prekinut je pošto su igrači i stručni štab Vojvodine napustili teren u finišu utakmice nezadovoljni suđenjem. Partizan je u tom trenutku vodio sa 2:1, a utakmica je registrovana službenim rezultatom 3:0 za crno-bele.

"Ne želimo tenziju te vrste, već sportsku tenziju. Partizan i ja kao trener želimo samo sportski da se nadmećemo, a neće biti problem ako budemo morali da pružimo ruku rivalu na kraju
", rekao je Stanojević.

Vojvodina i Partizana sastaće se u subotu u 19.00 u Novom Sadu, na stadionu "Karađorđe".

Beta

Pogledajte još