Obucite dete kao Gven Stefani! (FOTO)

FOTO GALERIJA: Kolekcija Gven Stefani za decu!

Mame i tate koji vole da odevaju svoje najmlađe kreativno, drugačije i po aktuelnim trendovima sigurno će obradovati vest da je kompanija "Target" predstavila kolekciju odeće za najmlađe sa potpisom pevačice Gven Stefani.

Stefani je i sama poznata kao jedna od najbolje odevenih dama iz sveta šoubiznisa, pa ne čudi da s uspehom već godinama vodi svoju modnu liniju L.A.M.B.. Osim toga, ona je i mama dva dečaka - Kingstona i Zume, koji su odeveni tako da ih svi uvek primete po specifičnom stilu.

Kolekcija nazvana Harajuku Mini, inspirisana pevačicinom ljubavlju prema modi poznate ulice u Tokiju, u prodavnicama će se naći 13. novembra, a o njoj Stefani kaže sledeće:

- Ovo je ostvarenje mojih snova. Oduvek sam želela da napravim dečiju modnu liniju inspirisanu razigranom i preslatkom odećom koju možete naći u Japanu.

Kako je američki lanac "Targetu" poznat po pristupačnim cenama, ništa drugačije neće biti ni sa kolekcijom Gven Stefani za mališane. Cene ovih izuzetno zanimljivih majičica, pantalonica, haljinica i drugih komada garderobe za cool klince neće biti skuplje od 30 dolara.

Koliko neodoljive modele je Gven Stefani pripremila za najmlađe trendseterke i trendsetere pogledajte u našoj FOTO GALERIJI!

Pogledajte još