Tomić: Vreme je da odem iz Partizana!

Najiskrenije vam kažem, smatram da je vreme da odem iz Partizana u zimskom prelaznom roku – bez ustručavanja i skrivanja iza stereotipnih izjava priznao je Nemanja Tomić. – Ljudi iz rukovodstva mi nisu rekli da li sam na prodaju u januaru, međutim, stigne li odgovarajuća ponuda, verujem da mi ne bi pravili problem.

Uprava Partizana spremna je da upali zeleno svetlo za odlazak Kragujevčanina preko granice, procenjujući da je u srpskim okvirima dostigao zadovoljavajuću tačku.

(old_image)

U biografiji mu stoje tri titule, dva kupa, isto toliko učešća u Ligi Evrope i lanjsko igranje Lige šampiona, pa je možda i kod Tomića primetna doza zasićenja ovdašnjim fudbalom.

Dosta sam pomogao Partizanu za minule dve godine, a isto tako valja biti pošten i priznati da sam u nekim trenucima znatno odmogao klubu. To se odnosi na postupke koji se nisu svideli navijačima i trenerima, a koje sam sam inicirao.

Partizan je u finišu letnjeg prelaznog roka odbio ponudu Nice, vrednu milion i po evra, pod obrazloženjem da im je Tomić neophodan za odbranu duple krune. Kako im je na tom poverenju mladi vezista uzvratio odličnim igrama, čini se da će sad čelnici crno–belih popustiti i otškrinuti vrata za odlazak sa Topčiderskog brda. Čekaju se (samo) ponude iz inostranstva…

Izvor: zurnal.rs

Pogledajte još