Kada predigra nije potrebna?

Kad flert traje celu noć...

Znaš za onu situaciju kada u baru ili u klubu sretneš vruću devojku i među vama se javi „hemija“. Celo veče ćaskate i gledate se duboko u oči, a onda zaplešete na podijumu, i strasno se poljubite. Tada predigra skoro da nije potrebna... I jedno i drugo razmišljate o seksu celu noć. Čim budete preskočili prag, pocepaće odeću sa tebe!

(old_image)

Jedan izazovan pogled i predigra nije potrebna...

Seks dobrodošlice...

Kada ste dugo bili razdvojeni, i kada se ti ili ona vraćate kući posle nekog vremena, ne treba se mnogo truditi oko predigre. Kada se dugo niste videli, oboje ste sigurno mislili o seksu i maštali jedno o drugom. Dakle, dovoljan afrodozijak je da se pogledate.

Seks na javnom mestu…

Ne vole svi seks u javnosti, , ali oni koji ga žele, imaju fantastične užitke. Kod ovakvog seksa jednostavno nema dovoljno vremena za bilo šta pre. Uske kabine za presvlačenje u prodavnici nisu baš udobne, a toaleti i nisu najromantičnije mesto za pristojnu predigru.

(old_image)

Gde ima strasti tu i seksa ima...

Kada nema dovoljno vremena…

Imate samo “pauzu za topli obrok” ili morate da žurite, prepustite se samo uživanju u seksu, bez posebnih priprema…

Dakle, nekad je dovoljan samo pogled, ili kad dugo mislite na nekog, da odmah budete spremni za akciju... Ne držite se "pravila" i onoga što bi trebalo, pratite svoj instinkt.

N.V.

Pogledajte još