Madona o "curenju" novog albuma

Kao odgovor na "curenje" novog singla, pesme "Give Me All Your Love", Madonna kaže (doduše, ne ona lično - menadžer Guy Oseary je preneo njenu izjavu preko svog Twitter naloga): "Moji pravi fanovi ovo nikada ne bi uradili." Takođe, menadžer u svoje i njeno ime moli da ko god je ovog puta "iscureo" novu, i kako kažu nezavršenu pesmu, prestane to da radi. Oseary preko svog Twitter naloga otkriva da su pevačica i njen tim zaista iznenađeni curenjem novog singla, koji se juče pojavio u obliku dva kratka fragmenta ali nekoliko sati kasnije i u celosti, i dodaje:

"Plan je bio da novu muziku predstavimo u novoj godini, ali eto, neko je juče postavio demo verziju pesme. Veoma sam srećan zbog pozitivnih reakcija na ovaj demo snimak, ali smo veoma uznemireni jer ne znamo ko je mogao ovo da pošalje".

Menadžer je proveo dosta vremena i odgovarajući na pitanja fanova, pa se tako saznaje da je album u završnoj fazi ali i da nije još uvek završen ("potrebno je još oko mesec dana"), da je u toku planiranje snimanja fotografija za omot, kao i da novi album album pevačice, i prvi od "Hard Candy" iz 2008, još uvek nema ime. Na pitanja o pratećoj turneji i mogućem Super Bowl televizijskom nastupu u februaru sledeće godine i dalje nije mogao da odgovori.

Izvor: billboard.com

Pogledajte još