Učiteljica koja je spavala sa 11 svojih maloletnih učenika

Nakon što je američka učiteljica iz savezne države Tenesi optužena za seksualne odnose sa maloletnicima, možda će i zvanično biti proglašena najgorom učiteljicom u Americi, piše Daily Mail. Vlasti veruju da je Cindy Clifton (41) optužena za najviše kaznenih dela vezanih za maloletnike od bilo kog drugog prosvetnog radnika u SAD.

Zbog činjenice da je između aprila i maja ove godine spavala s 11 svojih učenika, suočena je s čak 53 tačke optužnice, a preti joj i do šezdeset godina zatvora.

Istražitelji u gradu Covingtonu (Tennessee) tvrde da je Clifton svoje učenike opijala alkoholom, a potom imala seksualne odnose s njima u svojoj kući. Na razvratnim žurkama učestvovala je i njena maloletna kći, a mnogi od učenika s kojima je učiteljica spavala bili su upravo njeni prijatelji.

Policija je istragu pokrenula u avgustu nakon što je direktor srednje škole primio pritužbu na njeno ponašanje. Advokat ove učiteljice pak tvrdi da je njegova klijentkinja nevina i da je "verna supruga, vredna učiteljica, predana vernica i ugledna članica društvene zajednice".

Prilikom fotografisanja za policijski dosije Clifton se rasplakala u policijskoj stanici. Ali nakon što je platila , a nakon što je platila 40.000 dolara puštena je na slobodu. Danas bi trebalo prvi put da se pojavii na sudu.

Pogledajte još