Hoćete li se družiti sa ženama sa Dedinja?

Producenti najavljuju seriju kao neobičnu jer eksplicitno govori o mnogim temama koje do sada nisu tretirane u domaćoj produkciji. Snimljena je u tehnologiji visoke definicije (HD), sa raskošnom scenografijom, i uz mnogo kadrova, na više od 30 lokacija u Beogradu.

Uloge tumače: Dragan Mićanović , Anđelka Simić, Maja Noveljić, Irena Mičijević, Lena Bogdanović, reditelj je Dušan Lazarević, a seriju je realizovala producentska kuća "Emotion".

Prvi čovek produkcijske kuće “Emotion” Goran Stamenković otkrio je da su “Žene sa Dedinja” jedan od najskupljih televizijskih projekata u Srbiji.

- „Žene sa Dedinja" su serija koja apsolutno nema nikakve veze sa „Očajnim domaćicama", niti je reč o TV sapunici. Ovo je ozbiljna serija za udarni TV termin, gde smo pokušali da dokažemo da i u Srbiji može da se uradi produkcijski kvalitetna serija sa svim dobrim stvarima stranih produkcija. Ali, nikad nismo zaboravili za koje tržište se ona radi i da radnja i glavni zaplet moraju da budu lokalnog karaktera – rekao je Stamenković.

U intervjuu za "Blic" Stamenković je najavio da će se u seriji pojaviti i poznata lica sa naše estrade.

- Pored Nataše Bekvalac i Milice Majstorović, tu su i: Ana Bebić, Marko Kon... skoro celokupna ekipa koja je snimala pojavljuje se u sporadičnim ulogama. Mislim da smo time dodatno dali na značaju manjim ulogama, a i mi smo se dobro proveli s našim prijateljima - kaže Stamenković.

Pogledajte još