Swiss Clean - da vam kuća blista!

SWISS CLEAN je jedinstveno ekološko, neotrovno sredstvo za čišćenje koje se može naći na našem tržištu. Kontrolisan kvalitet sastava proizvoda, odsustvo hlora i kiselina, neutralnost mirisa i biorazgradivost, kao i izuzetna efikasnost pri čišćenju, svrstavaju SWISS CLEAN u ekološki Hi-Tech proizvod u kategoriji sredstava za čišćenje.

(old_image)

Proizveden švajcarskom tehnologijom na bazi suvih i aktivnih materija, SWISS CLEAN je 97% biorazgradivi rastvarač, bez dodatka štetnih supstanci. Odbija prašinu i sprečava zamagljivanje, a ne zahteva dodatno ispiranje.

SWISS CLEAN
odgovara strogim standadrima u domenu održavanja higijene u proizvodnim pogonima prehrambene industrije. Pored održavanja higijene u domaćinstvu, može se intezivno koristiti u HORECA industriji, kao i u različitim drugim industrijskim sektorima, u automehaničarskim, autoperioničarskim i drugim radionicama, apotekama, lekarskim, veterinarskim i zubnolekarskim ordinacijama, kao i u školskim i predškolskim ustanovama.

SWISS CLEAN poseduje HACCP i ISO 9001 standard.

SWISS CLEAN
proizvode namenjeni domaćinstvu mozete kupiti u maloprodajnim objektima LILLY-a, Merkator-Rodića, kao i u izabranim marketima širom Srbije.

Pogledajte još