Smuvali se Nemanja Stevanović i Danijela Jankov

- Nemanja i Danijela su zajedno, mada između njih već dugo postoje neke varnice. Trudili su se i on i ona da obuzdaju hemiju koja vlada između njih, ali bezuspešno. Kako sam čuo, dovoljno im je bilo 15 minuta nasamo da bi prešli granicu poznanstva i prepustili se strastima. Pošto još nisu sigurni da li je u pitanju prolazna avantura ili nešto više, pokušavaju da sakriju svoju ljubav od medija. Doduše, za to imaju još jedan razlog jer Danijela ima brak iza sebe i otkako se razvela, nijednog dečka nije prikazala u javnosti. A često je pričala i kako se nikada više ne bi zaljubila u nekog ko je poznat, jer joj je bivši suprug bio zvezda u Bugarskoj, a i bivši dečko, glumac Nenad Stojmenović, sa kojim je bila pre nego što se udala za Andreja. Ali, eto, nije uspela da odoli Nemanji - rekao je za "Alo" izvor blizak novopečenom paru.

Zanimljivo je i to da je deo snimka emisije "Ekskluziv", koju vodi Danijela, a u kojoj je Nemanja vređao Rome, skinut sa Interneta, odmah nakon što su pevača počeli da osuđuju za govor mržnje! Kako saznajemo, to je učinjeno na njeno insistiranje.

- Kada je nastala frka oko tog snimka, kako sam čuo, Danijela je reagovala i zamolila da se deo u kome njen dragi vređa Rome ukloni sa interneta i sajta "Prve", što je i učinjeno - kaže za "Alo" izvor blizak voditeljki.

Danijela za sada negira vezu, dok Nemanja ništa ne komentariše.

Bugarske dnevne novine brujale su o skandaloznom razvodu Danijele Jankov i Andreja Arnaudova. Pojedini listovi otišli su toliko daleko da su čak unajmili vidovitu ženu, koja je prognozirala njeno pomirenje sa najvećom bugarskom TV zvezdom!

U nizu skandaloznih detalja o razvodu navodi se, između ostalog, da je Danijela muža ostavila zbog toga što se konstantno drogirao. Bugarski mediji su u to vreme pisali i da je voditeljka u Srbiji imala tajnog ljubavnika, vlasnika jedne TV stanice, a Andreju je smetalo i to što je navodno bolovala od bulimije. Čak su i spekulisali da se vratila starom dečku Nenadu Stojmenoviću, koji se u međuvremenu oženio.

Pogledajte još